Nekünk a Balaton…

2017 július 26.

Ha azt mondjuk, Balaton, akkor eszedbe jutnak a családi nyaralások, amiket átjár a sült hekk és főtt kukorica illata? Esetleg a múltidéző, nagyon magyar, Tímár Péter rendezte Zimmer Feri? Vagy V Zolika megaslágere? Netalántán a fesztiválon dudorgás?

Amennyiben a Brightly háza táján asszociációs játék formájában megemlítenénk a Balatont, akkor a reakció egyértelműen mindenki részéről a Kékszalag lenne. Lehet, hogy nem tűnik egy tipikus válasznak, de mi ezerrel dolgozunk azon, hogy ez változzon!
Hiszen egy rendkívül izgalmas, látványos, különleges és nem utolsó sorban nagy múltú rendezvényről van szó, ami nem csak a fehér, tömött bajszú, matrózcsíkos pólót viselő bácsiknak szórakoztató. De nem ám!

A Brightly egy évvel ezelőtt kapcsolódott be Európa legrégebbi és leghosszabb távú vitorlás tókerülő versenyének történetébe, amikor egyik partnerünk, az Erste World lett a Kékszalag szponzora. Részünkről kihívást jelentett, hogy megvillantsuk azokat az értékeket, amiket a Balaton magáénak tud és átírjuk a korábban említett élmények listáját. Hiszen a Kékszalagnak igen is helye van azon a képzeletbeli dobogón, amin a magyar tenger nyújtotta lenyűgöző lehetőségek szerepelnek! Ráadásul ideje, hogy a Balatonra végre ismét úgy gondoljunk, mint a nyár egyik legmenőbb helyszínére!

Az ügyesen felépített, izgalmasan tálalt kommunikáció, a páratlan és kifinomult kísérő rendezvények megálmodása, majd kivitelezése maximálisan a mi harci feladatunk, de van, amire a mindenre felkészült kis csapatunk is csak széttárja a kezét: ez pedig az időjárás.
Ujjak keresztben, lessük az erőjelzéseket, bízunk a legjobbakban, szülinapi torta gyertyáinak elfújásakor is mindig verőfényes napsütést kívánunk, de van, hogy ezek a professzionális megoldások sem hozzák meg a várt eredményt, és az eső pedig csak szakad, mintha muszáj volna. Ez történt tavaly, de mi nem hagytuk, hogy a felhők beárnyékolják lelkesedésünket: addig szervezkedtünk, amíg át nem hidaltuk az eső okozta problémát.

Idén viszont szerencsénk volt (vagy a fentebb említett módszereknek érkezett meg a késleltetett hatása) és az időjárás is nekünk kedvezett. Ezúton is köszönjük a szervezés lehetőségét, felejthetetlen élmény volt!