Világbajnok csapatmunka

2017 július 26.

2011 óta aktív részesei vagyunk Közép-Európa legjelentősebb atlétikai versenyének, a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjnak. Persze nem mint versenyzők (bár ki tudja, hogy mit hoz még a jövő…), de a hajrázás és versenyfutás számunkra sem ismeretlen fogalmak.

Nagyszerű és egyben megtisztelő érzés, hogy munkánkkal folyamatosan építhetjük az évről évre megrendezett világverseny márkaszemélyiségét.

A Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj 2011-es indulás óta eltelt hat év alatt a világelit kapujáig jutott, ami minden szempontból lenyűgöző teljesítmény! Az egyre nívósabbá váló mezőny, a sorra születő legendás pillanatok, az újabb és újabb rekordok által az esemény jelentősége messze túlnőtt Magyarország határain.

Látva azt, hogy miként formálódik és válik egyre ismertebbé a rendezvény, mi is úgy érezzük, hogy megnyertünk egy versenyt, pukkantjuk a képzeletbeli pezsgőket és együtt örülünk ügyfelünk sikerének, ami egyben a mi munkánk elismerését is jelenti.

Időközben talán nekünk is sikerült egy új, egyéni rekordot felállítanunk, hiszen gigászi csapatmunkánknak köszönhetően több mint 500 órányi munka gyűlt össze, ami hozzájárult a sikerhez!
Az eddigi tapasztalatok fényében bátran állíthatjuk: már alig várjuk a következő megmérettetést!